Domácí stránka Economy Run

>>> Vítáme Vás na stránkách Autoklubu Škoda Mladá Boleslav <<<

Domácí stránka Autoklubu Škoda


Economy Run 2001 - Ohlasy v tisku


Slovo ředitele soutěže

Vážené dámy a pánové,
příznivci značky Škoda,
dovolte, abych Vás přivítal na jubilejním 20. ročníku souteže Economy Run.

Tak, jak se dynamicky rozvíjel náš podnik, plnil tím zároveň přání a ambice Vás, našich věrných zákazníků. Mnozí z Vás nakupují vždy nejnovější modely automobilů s okřídleným šípem, jejichž parametry jsou v plném souladu s požadavky doby. Vedle špičkové kvality, bezpečnosti, spolehlivosti a nadčasové elegance jsou to především ekonomika provozu a s ní těsně spojený šetrný vztah k přírodě. V dnešním světě se stále dražšími energetickými surovinami a zmenšujícími se klasickými surovinovými zdroji je nízká spotřeba vozů Škoda jistě velmi podstatným aspektem jejich ekologičnosti. Navíc moderní technologie umožnily, že vyrábíme stále více vozů s absolutně nižší zátěží životního prostředí. Např. naše motory ve vozech Fabia a Octavia plní již emisní normu Euro 4, která vstoupí v platnost teprve v roce 2005. V praxi to znamená, že z výfuku 32 nynějších automobilů Škoda vychází tolik emisí, jako z jednoho vozu Škoda vyráběného v roce 1970.

Automobil je symbolem moderní doby, svobody a individuality. Jako vždy záleží na tom, co od svého automobilu očekáváte. Chcete-li preferovat jízdu ekonomickou, máte v této soutěži jedinečnou možnost si díky "lehké noze" své dovednosti vyzkoušet, dáváte-li přednost dynamice a sportovní jízdě, bude nutné si za tento požitek připlatit vyšší spotřebou paliva. Všem Vašim individuálním požadavkům ale naše automobily Škoda vyhoví a věřím, že i mnohé příjemně překvapí.

S přáním příjemně stráveného víkendu s automobily Škoda při naší Economy Run

Váš
Ing. Petr L i n h a r t, v.r.
ředitel soutěže
vedoucí Dílny servisních služeb

Generální sekretář ÚAMK

Vážení motorističtí přátelé,

je mi velkým potěšením, že Vás mohu oslovit u příležitosti již 20. ročníku soutěže Economy Run 2001, soutěže, kterou pro Vás pořadatelé z Autoklubu Škoda Mladá Boleslav již tradičně v zářijových dnech pořádají, abyste si nejen ověřili svoje řidičské schopnosti a orientaci v terénu, ale také se seznámili s krásným prostředím a krajinou, do které Vás trať letošní soutěže zavede.

Soutěže "Economy Run" mají své pevně stanovené soutěžní podmínky. Vaše výsledky z minulých ročníků jsou velmi inspirující. Pro dosažení co nejlepších výsledků je rozhodující nejen styl jízdy, ale také péče o technický stav automobilu. Naplnění obou těchto zásad ekonomického a ekologického využívání automobilu má své pevné místo mezi aktivitami Ústředního automotoklubu České republiky.

Vážení účastníci Economy Run 2001, dovolte mi, abych Vám popřál pěkné sportovní i společenské zážitky a požádal Vás, abyste vytrvali v těchto svých motoristických aktivitách a zkušenosti z této soutěže využili i v normálním silničním provozu.

Václav K o b e s, v.r.
generální sekretář
ÚAMK České republiky

Autoklub Škoda, V. Klementa 839, 293 01 Mladá Boleslav, tel+fax : 0326/21344, tel : 0326/29174

E-mail : josef.palka@podhradi.cz            WWW : http://autoklub.asysijd.cz